Strektegning og lyspære

“Goede marketeers zijn matchmakers. We zorgen dat advertenties die bij mensen aanslaan worden aangeboden aan de mensen bij wie deze het beste aanslaan.”

April Dunford
Marketingadviseur, docent en auteur
Als adverteerder krijg je...
Zelfbedieningsoplossing
Het Kobler-platform is eenvoudig en intuïtief en geeft toegang tot redactionele inhoud die relevant is voor uw advertenties.
Opleiding
Ons Klantsuccesteam staat klaar om u de training te geven die u nodig heeft. Op die manier kunt u de touwtjes in handen nemen wanneer u uw eerste campagne start.
Steun
Als u hulp of advies nodig hebt, hebben we een aparte ondersteuningspagina met alle antwoorden. Of u nu de voorkeur geeft aan video-tutorials, veelgestelde vragen of rechtstreeks contact met ons, u vindt het hier.
Opvolgen
Zoals met alle nieuwe dingen, zullen de meesten van ons zich in het begin enigszins onzeker voelen. Maar wees gerust – wij staan klaar om u te helpen! U, de klant, bent het belangrijkste voor ons, en we zullen u begeleiden en ondersteunen totdat u klaar bent om op eigen benen te staan.
Technische ondersteuning
U kunt altijd contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam als er problemen zijn die u niet zelf kunt oplossen.
Inspiratie!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn om het belangrijkste nieuws in uw inbox en in uw feed te ontvangen.
FAQ
Anton Van De Putte Portrett2022
Anton Van De Putte